The Hunger Games
Вход

Забравих си паролата!

Administrators
.▲Sue Flemming
Amelia Shepherd.ღ
Alexander Flemming
Latest topics
» Заети и Запазени Ликове
Съб Авг 10, 2013 11:55 am by Robbie.

» Запази Лик;
Съб Авг 10, 2013 11:49 am by Robbie.

» Тук пускайте вашите банери
Вто Сеп 25, 2012 10:49 pm by Ема Хънт

» Официалния форум на издателство "Колибри"
Съб Май 19, 2012 12:00 pm by Кристиан ДеКасас

» Magic War RPG
Съб Май 12, 2012 2:36 pm by Robbie.

» The White Lotus
Съб Май 12, 2012 2:35 pm by Robbie.

» Търся тук и там за моето РП другарче
Сря Май 02, 2012 1:34 pm by Примроуз Джъсттинс

» Смяна на име
Пон Апр 30, 2012 12:08 pm by Paige Vorte.

» Примроуз Джъсттинс
Пон Апр 30, 2012 10:31 am by Royal King


Александър Грей

Go down

Александър Грей

Писане by Alexander. on Нед Мар 04, 2012 3:56 pm


Име:
Александър Грей
Години:
18
Външен вид:
Кристиан винаги е бил по-висок и слаб от другите момчета още като дете. По хилавите му ръце няма развитите мускули на съучениците му, ребрата му могат да се преброят, но въпреки това мършавото му тяло е стегнато.
На пръв поглед, погледнат от далеч, виждаш една висока, длъгнеста, мрачна, леко сгърбена фигура, която не вдига поглед от върховете на изтърканите си кални обувки, къса, неестествено черна, подчти синя, коса. Мистериозен, да, във всяко едно отношение. Разбираш го още когато вдигне тъмните си като маслини, малки очи, към теб. Не си сигурен какво вещаят те- твърде мрачни, но същевременно в тях има някакъв загадъчен малък пламък. И точно тази светлинка...точно тя те притеснява. Погледът ти се премества от дръпнатите очи на римският нос, високите скули, дълбоките трапчинки, нетипични за повечето азиатци. Стига до напуканите тънки устни, подчти като изсечени върху лицето му. И продължават по свитото тяло- тъмните вехти дрехи, връцете прибрани в джобовете на дънките, и върховете на същите обувки, които може би някога са били лачени, но сега са в твърде лошо състояние. Изглежда по-възрастен от това което всъщност е- някъде към двадесет и две-двадесет и три годишен. Рядко Александър се усмихва. Може би няколко пъти в годината, и то ехидно.
Характер
Александър винаги е бил недоволен и подтиснат от живота. Доста дръпнат, мълчалив и неприветлив спрямо другите. В главата му винаги се развиват всякакви сценарии, как другите планират да му сторят нещо лошо. Както се подразбира, Александър е голям песимист и рядко се доверява на хора. Обича да е сам в компанията на поредната книга. Въпреки всички тези отвратителни черти, като злопаметност, отмъстителност и вечното му цупене, вътрешно той е доста мил и със страхотно чувство за хумор. Пада си романтик, нищо, че би го отрекъл и е доста влюбчив. Много трудно е да го обедиш, че греши, даже е невъзможно. Лесно се ядосва и избухва също толкова бързо.
Има много ниско самочувствие за ужасното поведение, с което се отнася към другите заобикалящи го. Много лесно раним е, въпреки, че не го показва. Доста драматизира, но пък умее да привлича хората на своя страна. Не може да си мери приказките, когато мисли нещо просто ще го каже.
История
В семейството му никога никой не се е усмихвал. Не си спомняше такъв съзнателен момент. Някога му брат, Питър, му бе казал, че е станал свидетел на две усмивки- когато се е родила Джудит, по-голямата му сестра и самият Александър. С това се приключва. Но това е същото, което се случва и с хората около тях. Никой не е лъчезарен, никога. Баща му работи във фабриката за калашници, заедно с Питър, майка му е сервитьорка в една кръчма, а сестра му е прислужница в домът на кмета. Алексъндър не работи, първо защото още не е достатъчно голям, за да отиде в някоя от безбройните фабрики в окръг 3 (Питър е на двадесет и шест години, а Джудит на двадесет и две) Единственото с което се грижеше за прехраната бе да се записва достатъчно пъти за игрите, че да има достатъчно хляб за всички. Гледаше игрите и... те му харесваха. Не разбираше, защо всички приемаха игрите като мъчение. Харесва му как трябваше да оцелееш, как можеше да се изправиш срещу някого и да не понесеш последствия. Искаше да е там, но никога не бе дръзнал да доброволства, главно, защото родителите му категорично забраняваха, а докато бе по-малък караха Джудит да му запушва устата. Приема изтеглянето от стъклените урни като нещо хубаво. Не е сигурен дали ще спечели. Все пак нямаше шанс срещу някой професионалист, но имаше добри бойни умение въпреки всичко.
Сектор
3

Страхува се изключително много от вода, въпреки, че умее да плува. Добър е със всички оръжия, но не и в ръкопашният бой, стратегист е, като главното замислено за сега е да се присламчи към някои професионалисти. Много е двуличен и също така голям лъжец.

Лик
T.O.P
avatar
Alexander.
Sektor 3
Sektor 3

Брой мнения : 10
Join date : 04.03.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Александър Грей

Писане by Royal King on Нед Мар 04, 2012 4:00 pm

Одобрен си ! Но имам само една забележка , тук всички работят няма значение от годините.
Добре дошъл , моля ако не си прочет разясненията ,го направи за да имаш идея ,какво сме променили . Благодаря предварително
Dont Trust Me !
avatar
Royal King
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 167
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите