The Hunger Games
Вход

Забравих си паролата!

Administrators
.▲Sue Flemming
Amelia Shepherd.ღ
Alexander Flemming
Latest topics
» Заети и Запазени Ликове
Съб Авг 10, 2013 11:55 am by Robbie.

» Запази Лик;
Съб Авг 10, 2013 11:49 am by Robbie.

» Тук пускайте вашите банери
Вто Сеп 25, 2012 10:49 pm by Ема Хънт

» Официалния форум на издателство "Колибри"
Съб Май 19, 2012 12:00 pm by Кристиан ДеКасас

» Magic War RPG
Съб Май 12, 2012 2:36 pm by Robbie.

» The White Lotus
Съб Май 12, 2012 2:35 pm by Robbie.

» Търся тук и там за моето РП другарче
Сря Май 02, 2012 1:34 pm by Примроуз Джъсттинс

» Смяна на име
Пон Апр 30, 2012 12:08 pm by Paige Vorte.

» Примроуз Джъсттинс
Пон Апр 30, 2012 10:31 am by Royal King


Мойра- Шарлоте Анджела Дарлинг

Go down

Мойра- Шарлоте Анджела Дарлинг

Писане by Мойра Дарлинг on Пон Мар 05, 2012 8:53 pm

Име:
Мойра- Шарлоте Анджела Дарлинг
Години:
17
Външен вид:
Цветята? Да те са красиви, Мейси беше описвана точно, като такова. В сектора в който пребиваваше я описваха като цвете, даже и бяха лепнали такъв прякор, но това е отделна тема. Момчета я харесваха, а момичета й се възхищаваха, да беше малко като в приказките, но на Мойра й се харесваше да бъде опсипвана с внимание. Странна според много хора. Но много хора ме смятаха и за чаровна.
Твърде бледа и от време на време зловеща. Кестенявата коса при някой беше преимущество, но при мен беше само фон, на който още по-ясно се виждаше, колко невъзможно черни са очите ми. Имаше моменти в които стават още по-черни ако това изобщо беше възможно. Понякога на хората им беше трудно дори да ме гледат.
Косата ми е дълга и начупена. През повечето я държа пусната, защото не ми се занимава да я правя по някакъв по-специфичен начин. Така тя обримчва бледото ми лице, но въпреки това чертите на лицето ми изпъкват, заради очите. Устните ми също са много бледи, бебешко розови, за това се налага да им слагам нещо за блясък, въпреки че не го правя често.
Понякога хората имат чувството, че ще се сгромоля всеки момент на земята, само защото тена ми е много блед. Но почти винаги се чувствам добре. Елегантно слабото ми тяло се намира на сто шестдесет и седем сантиметра от земята. Ниска съм в сравнение с останалите, но това ме прави малко по-незабележима, което за човек като мен е добре.
Обличам се с най-обикновени дрехи. Гледам да не се отличавам от останалите, защото за хора като мен, най-добре е да останат незабелязани. Но разбира се, няма как да остана напълно невидима за всички. Все се намира някой, който да ме сметне за красива и да ми обърне някакво внимание. Само, че аз не можех да се приема като привлекателна личност.

Характер :

Често предпочитам да оставам сама. Да се затварям в себе си...с музиката. Тя е единственото нещо, което ме успокоява. Единственото нещо, което кара мозъка ми да се отпусне и да не мисля за нищо друго освен за нея. Всичко, което създаваше някаква тревога у мен изчезваше.
Мразя желязо и всякакви метали. Миризмата им ме влудява, а допира до тях наранява кожата ми. За това внимавам. Дори приборите с които се храня са пластмасови. И това го знаят само приятелите ми, които са добре подбрани, и знам че мога да им се доверя. Мразя и кръв. Защото тя също съдържа желязо, но когато усетя металният й мирис в носа си, изпитвам по-различни чувства. Кара сърцето ми да тупти бързо, да го чувам в ушите си, да го усещам във вените си. Повдига ми се. Не знам защо ми действа по този начин и не мога да го опиша.
История:
-Мойра – извика се някой в тъмнината на гората в сектор 4, оо ама те викаха нея, осети се тъмнокосото петнайсет годишно момиче, то бе само в гората чакайки да ознае, кой са избраните от сектора им, за онова проклето риалити шоу, на което всикчи столичани така се раздваха, а те там в секторите седяха на зъби и нокти, да не се паднат в томболата.
-Мойра, Мойра ..къде си момиченцето ми– чу се отново притеснен женски глас, а синеокото ангелче стана от мръсната земя , и изтупа дънките си от праха, обръщайки се по посока на гласа, започна да върви на там, а в същото време започваше да се чувства изплашена, какво ли беше станала, че майка й бе така притеснена, момичето забърза малко крачката и не след дълго се срещна с майка си на една от пътечките, майка й я прегърна притискайки я силно към себе си, а след това погали нежно лицето й. Мойра се отдръпна леко, и държейки майка си за ръце, гледайки я в очитя я попита с ангелския си глас
-Какво се е случило майко – загледа се в очите на майка си а там забеляза напиращите и сълзи, тъмнокосата започваше да се сеща, какво се е случило и осещаше пулса си оскорен, чуваше как съцето и бумти в главата си, удър след удър, се осещаше все по силно и по силно ...
-Миличка, брат ти , Майкъл той той .... взеха го за игрите.. Ами ако не успее – нямаше и секунда и сълзите се бяха стекли по лицата на дъщеря и майка, не можеха да престанат, прибраха се прегърнати у дома, за да следят всеки ден развитието на риалитито, момичето наблюдаваше брат си, а когато нощем беше в леглото си чуваше стоновете и хлипанията на майка си...
___________________________________________________________________________________
Две години по късно:
След като брат и бе пратен в изгнание, тя нямаше желание за нищо.. Промени корено, не и се излизаше не и се говореше и всеки път като имаше игри се молеше да не е някой нейни близък , а да е тя пренираше не спеше , само и само да бъде подготвена....
Сектор: 3
Напишете няколко изречения ,за себе си ,който да са в помощ на Разказвач:
Смела, тренирана и определено има доста добра тактика..
Снимка + Лик:
Меган Фокс
avatar
Мойра Дарлинг
Sektor 3
Sektor 3

Брой мнения : 1
Join date : 05.03.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Мойра- Шарлоте Анджела Дарлинг

Писане by Royal King on Пон Мар 05, 2012 9:02 pm

Одобрена си ! Добре дошла, моля те ако не си се запознала с правилата и разясненията го направи. Благодаря предварително
Dont Trust Me !
avatar
Royal King
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 167
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите