The Hunger Games
Вход

Забравих си паролата!

Administrators
.▲Sue Flemming
Amelia Shepherd.ღ
Alexander Flemming
Latest topics
» Заети и Запазени Ликове
Съб Авг 10, 2013 11:55 am by Robbie.

» Запази Лик;
Съб Авг 10, 2013 11:49 am by Robbie.

» Тук пускайте вашите банери
Вто Сеп 25, 2012 10:49 pm by Ема Хънт

» Официалния форум на издателство "Колибри"
Съб Май 19, 2012 12:00 pm by Кристиан ДеКасас

» Magic War RPG
Съб Май 12, 2012 2:36 pm by Robbie.

» The White Lotus
Съб Май 12, 2012 2:35 pm by Robbie.

» Търся тук и там за моето РП другарче
Сря Май 02, 2012 1:34 pm by Примроуз Джъсттинс

» Смяна на име
Пон Апр 30, 2012 12:08 pm by Paige Vorte.

» Примроуз Джъсттинс
Пон Апр 30, 2012 10:31 am by Royal King


Разяснения за Секторите;;

Go down

Разяснения за Секторите;;

Писане by SunShine Lucky on Съб Мар 03, 2012 3:46 pm

2.Сектори:
Сектор 1 –
Жителите на областта Едино винаги са били обект на завист на някой от Панем, който не е насочен към Капитолия. Тук се намират хората , които работят правят луксозни артикули за Капитолията, но някои от тях идват от достатъчно богати семейства, че те дори не трябва да работи едно нещо нечувано на мечтата за по-ниските райони ". Много от тях да компенсирате липсата нещо за правене ,като обучават децата си ,чрез тренировки за „Игрите на глада“. Други се обръщат към социалните ангажименти, което води живот им до някакъв смисъл . И от там идва цялата завист на другите сектори ,че в този сектор почти няма наказания .

Сектор 2 – В този сектор са, работещи предимно от минното дело. Област две е са безпорни късметлий. Така или иначе, почти всички са съгласни, че Област две е на второ място само с една ,по отношение на лукса и страхотни кариери ,това задържа област две на върха.Но има и такива който не са съгласни с това.

Сектор 3 – Този сектор беше дома на най – добрите производители на високи технолигични неща изнасящи се в Панем. Окръг три произвежда всичко ,но гражданите тук трудно запазват производството си. Тъй като всичко бива изнасяно в капитолията ,дори и оръжията им , за да се използват от държавните служители и миротворици . Това ,което остава ,се купува от другите окръзи или от гражданите на капитолията. Но така сектор три остава сравнително богат.

Сектор 4 -
Тук беше само крайбрежна област и сектор четри ,знаеха предимството на сектора си и как да я превърне в един от най – успешните производители на провизи. Гражданите тук са известни с уменията си в събиране на морски дарове, от риба до зеленчуци. Както при всяка друга област, почти всички от улова е било взето на Капитолия, за да бъдат преразпределени. Тази се намираха също толкова смъртоносни участници в игрите ,колкото и в първи и втори.

Сектор 5 -
Област Пет е дом на мозъците на Панем. Макар и рядко богати, хората тук са също рядко бедни, за работата им с лекарства, аеродинамиката, и всичко останало свързано с науката

Сектор 6 - Както на много други райони, жителите на областта шест се възползват от тяхната естествена среда, в този случай.Тук се произвеждаха , почти всички продукти от дървесина, да бъде суров дървен материал или най-меката хартия, произхождат тук

Сектор 66 – Е това тук е мястото на изгнаниците. Загубилите в игрите ,те бяха жестоко наказвани при провинение. Бяха скъсвани от тренировки ,за да бъдат подготвени за годишното състезание , а победителя получаваше правото да си върне свободата до колкото е възможно.

SunShine Lucky
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 14
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите