The Hunger Games
Вход

Забравих си паролата!

Administrators
.▲Sue Flemming
Amelia Shepherd.ღ
Alexander Flemming
Latest topics
» Заети и Запазени Ликове
Съб Авг 10, 2013 11:55 am by Robbie.

» Запази Лик;
Съб Авг 10, 2013 11:49 am by Robbie.

» Тук пускайте вашите банери
Вто Сеп 25, 2012 10:49 pm by Ема Хънт

» Официалния форум на издателство "Колибри"
Съб Май 19, 2012 12:00 pm by Кристиан ДеКасас

» Magic War RPG
Съб Май 12, 2012 2:36 pm by Robbie.

» The White Lotus
Съб Май 12, 2012 2:35 pm by Robbie.

» Търся тук и там за моето РП другарче
Сря Май 02, 2012 1:34 pm by Примроуз Джъсттинс

» Смяна на име
Пон Апр 30, 2012 12:08 pm by Paige Vorte.

» Примроуз Джъсттинс
Пон Апр 30, 2012 10:31 am by Royal King


Групи и разяснения //ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Go down

Групи и разяснения //ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Писане by SunShine Lucky on Съб Мар 03, 2012 3:53 pm

4. Групи и разяснения  


Разказвач-
Разказвачите кой са те ? Ами те са най-лошия ви кошмар . Появяват се заедно с „Игрите на Глада“. Това е човека ,който е при двама избрани от сектор и пише първия пост в 3то лице ,като дава целта ,която трябва да достигнат двама играчи . Описва обстановката и държанието на играчите. Разкавача ,е запознат с всяко кътче ,на арената и перфектно познава ,всеки един от играчите ,характера му  какво би направил в даден момент. От тук идва и неща ,който ще попълвате в бланката на героя си.Той има за цел да оценява потенциала на играча , да ви предизвиква и критикува. Той ще ви дава интересни задачи и предизвикателства . И накрая ,ще бъдете оценени от него , като ще ви оценява по добро писане на Рп , по идейте ,който сте вмъкнали в него и този от вас ,който е по добър ще бъде победител. В тази група спадат много ,много добре избрани хора ,хора който знаят и могат да пишат над 30-40 реда описателно и добре замислен пост. Хора избрани от вишето общество и Админите.

Помощниците – Те са тези ,който се вмъкват в играта ви по всяко време сменяйки самото време може да завали дъжд , те ще ви помогнат давайки ви наставление ,на къде да идете ,ако сте се изубили и ще ви подскажат ,как да победите врага си. Като ви подхвърлят жокер примерно къде се намира в момента той ,или ви подадът жокер как да изпълните целта си по добре или ви подметнат някоя идея. Тук също спадат добре подбрани хора ,умеещи да пишат добро и качествено РП.

Вишето общество.
Това са четирима благородници ,те са тези който заемат най – голямата длъжност в Капитолията те са тези които избират правилата и наказанията ,те са най- почитаните и мразените. Те са тези ,който теглят томболата и решават кога да почне играта. Те са тези които ви наказват и избират вашето наказание.Те са по големия ви кошмар и от разказвачите. Те определят провизите и полагащотото се на всеки сектор и всичко което може да ви се случи ,прекрачите ли прага на вашия сектор или на мястото за изграниците.Те са лицето на Капитолията.

Представителите –Всеки сектор ще си има по един представител ,на който ще му е разрешено да  излиза от сектора за да пренася оривизи. Той трябва да следи дали правилата дадени от Вишето общество се следят и трябва да съобщава за всяка нередност на тях.

Играчите – В тази група попада всеки създаден герой. Всеки един от вас ,влиза в тази група.Само ще имате различни рангове със секторите си.

Изгнаници – Така тук е малко гадничко знам ,но пък е и забавно. Тук попадат всички загубили в „Игрите на глада“ . Като имат наказание за това ,че са изгубили . Благородника Алекзандър Флеминг(да той определено е най-лошия ви кошмар,който сигурно ще сънувате всяка нощ) Или на кратко нашия наказател ,жигосва загубилия ,и го изпаща в сектора на изгнаниците. Да там ще живеете. В края на всяка година се организира игра ,която е специално за вас ,и победителя ще спечели свободата си ,връщане при семейството си. А тези ,който се опитат да избягат от този сектор хъм ще бъдат жестоко наказвани.

Столичани -
Те живеят в столицата, нямат проблеми с нищо . Жадуват с нетърпение за "Игрите на глада". Те са мразени, защото не са наказвани и нямат задължения за нищо. И живеят като царе.

SunShine Lucky
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 14
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Групи и разяснения //ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Писане by Royal King on Нед Мар 04, 2012 12:54 pm

Поправка на групите :
Добавена група
Столичани
Dont Trust Me !
avatar
Royal King
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 167
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите