The Hunger Games
Вход

Забравих си паролата!

Administrators
.▲Sue Flemming
Amelia Shepherd.ღ
Alexander Flemming
Latest topics
» Заети и Запазени Ликове
Съб Авг 10, 2013 11:55 am by Robbie.

» Запази Лик;
Съб Авг 10, 2013 11:49 am by Robbie.

» Тук пускайте вашите банери
Вто Сеп 25, 2012 10:49 pm by Ема Хънт

» Официалния форум на издателство "Колибри"
Съб Май 19, 2012 12:00 pm by Кристиан ДеКасас

» Magic War RPG
Съб Май 12, 2012 2:36 pm by Robbie.

» The White Lotus
Съб Май 12, 2012 2:35 pm by Robbie.

» Търся тук и там за моето РП другарче
Сря Май 02, 2012 1:34 pm by Примроуз Джъсттинс

» Смяна на име
Пон Апр 30, 2012 12:08 pm by Paige Vorte.

» Примроуз Джъсттинс
Пон Апр 30, 2012 10:31 am by Royal King


Панемската буржоазия;;

Go down

Панемската буржоазия;;

Писане by SunShine Lucky on Съб Мар 03, 2012 4:48 pm

Висшето общество;;
Въпросното общество се състоеше от четири потайни личности. Те рядко разкриваха самоличността си пред обществото и всеки път, в който го направеха се оказваха корено различни от миналия. Всеки носеше маска на лице, криеща белезите от това, което се случваше зад стените на Сектор 66. Четирите същества, известни единствено по фамилии и слава в сферата на Панемската буржоазия.

Алекзандър Флеминг


Алекзандър или още познат като Алекзандър Флеминг беше една от най- потайните личности от фантастичната четворка. Притежаваше правомощията на наказател. Едни казват, че е роден в разгара на есенно-зимна буря в началото на ноември през един далечен шести ден от този месец, други казват, че той е изкован в юлските, летни жеги около петнадесети, но мен ако питате- той е чисто зимно зло. Притежаваше множество от плантации и роби, от които печелеше солидни суми, задоволяващи напълно разходите по забавленията му. Според много от обикновените жители, той представлява една от най- лошите инстанции на Игрите на Глада. Всеки загубил намираше своят край именно в Сектор 66, част от него, попадаща под неговото управление. Алекзандър преживява тежко детство, което го превръща в безскруполен мъчител и убиец, заема се лично с всяко едно наказание, за да бъде напълно сигурен, че то ще бъде изпълнено достатъчно качествено. Скриваше лицето си зад маска, прикриваща само дясната страна от лицето му, оставяща я в пълна мъгла тази част от лицето му и случилото се с нея, ако действително нещо се бе случило.

Сю.


Сю представяше красивата и поредната част от този убийствен квартет. Зад светло кестенявите  си коси и наполовина скрито миловидно лице, Сю криеше своята тиха жестокост. Носеше себе си в стилни дрехи и външен вид, спретната. Брака й с Алекзандър Флеминг влиза към напълно успешните буржоазни бракове по любов, които си бяха чиста случайност и рядко се получаваха от първият път, когато се имаше предвид, че има нещо нагласено в него още преди да бъдат заченати, камо ли родени. Трябва, обаче, да ви предупредя. Сю беше също толкова лоша, колкото и съпруга си. Притежаваше правомощията да раздава крайни присъди, които се изпълняваха от горе посочения. Присъдите и наказанията й рядко бяха леки, но винаги поставяше мнението си обективно над всички останали. Играе може би една от най- ключовите роли в квартета, раздавайки справедливото правосъдие над всички Сектори.

Кристиан ДеКасас


Изтънчен външен вид. Един от най- мразените главни герои в Игрите на Глада. Често проклинан от родители и настойници, Кристиан никога не е посрещан с аплодисменти и признателност. Той беше този, който определяше кой участва, личността избираща правилата на Игрите, правеща ги толкова трудно завършващи. Отлагаше щастливия край, изхода от Игрите на Глада. Безпощадната му ръка избираше почти всяка седмица няколко имена на беззащитни деца и поданици, молещи се да не чуят името си. Лицето му се скриваше зад дима от скъпа пура и дълбока качулка. Рядко я сваляше, а дори и да го правеше, отдолу не се разкриваше нищо повече от посребрена маска във венециански стил, върху която бе гравирано името му. Демострираше богаството и заможността на един от най- желаните, тайнствени женени мъже в Панем.

Амелия Шепърд.


Аплодисментите не спираха да се леят по нейн адрес. Всеки ден се издигаше поне един нов олтар в нейно име, даваха се жертво приношения и полочаваше толкова много подаръци от простолюдието. И макар да беше жива и да бе просто човек, Амелия бе като бог за тях. Онова божество, което ги спасяваше всеки път, когато бе в добро настроение, а последно време това беше рядко. Нейната нежна ръка изтриваше сълзите от лицата на загубилите и семействата им. Справедливо помилваше невинните, а понякога пристрастно измъкваше свои любимци. Амелия беше тази, чието внимание бе постоянно приковано в Игрите, следейки всяко едно действие.
Мис Амелия Шепърд, или просто Амелия никога не криеше лицето си, носеше косата си пусната и изправена, а разкритието й вдъхваше доверие на хората и ги караше да я обичат някак.

SunShine Lucky
Разказвач
Разказвач

Брой мнения : 14
Join date : 03.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите